torsdag 23 september 2010

Kyckling med fetaostsås

Marie undrade hur det går med min matblogg, kom på att det går inte alls bra eftersom jag inte lagar så mycket mat sen jag har börjat jobba. Men det här recepetet är lättlagad och gott!

ca3-4 port
400g kycklingfilé
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 pkt feta ost
2 st vitlöksklyftor
1 hönsbuljongtärning
pizzakrydda/ salt/ peppar

Börja med att hacka vitlöksklyftorna och strimla kycklingen fräs detta tillsammas, krydda med alla tre kryddorna. Häll över matlagningsgrädden när kycklingen är genomstekt, smula i fetaosten och buljongtärning låt putta ca 5 min kan ha i redning om det behövs brukar inte behövas.

Servera med ris och grönsallad

Enkelt heller hur?

1 kommentar:

  1. Hej Helena,
    Champion creme finns koncerverat på burk och står bland den övriga koncerverade svampen.

    Lycka till!

    SvaraRadera